Bruidsfotograaf in Chaam

BRUIDSFOTOGRAAF IN CHAAM

FOTOGRAAF VOOR EEN SPONTANE EN EIGENTIJDSE REPORTAGE

Foto’s zijn heel belangrijk op jullie trouwdag. Laat je trouwfoto’s daarom perfect en spontaan vastleggen door een professionele bruidsfotograaf. Deze  mooie foto’s in jullie trouwalbum zullen een herinnering zijn aan een fantastische dag. De herinneringen van jullie bruiloft kunnen jullie later delen met jullie kinderen en kleinkinderen. En hopelijk hoor je nu al van jullie vrienden en kennissen  “wow, wat een mooie bruidsreportage”!

Voorbeeldalbum bekijken

BRUIDSFOTOGRAAF IN CHAAM

Ik zou het geweldig vinden om jullie bruiloft te mogen vastleggen. Je bruiloft is de dag van je leven en dat doe je als het goed is maar een keer. Omdat jullie speciale dag voorbij is  voordat je er erg in hebt, leg ik hem graag voor jullie vast in prachtige beelden. Dankzij mijn foto’s beleven jullie je trouwdag steeds weer opnieuw en worden zowel emotionele momenten als prachtige details vastgelegd. Als fotograaf maak ik graag spontane en ongedwongen stijlvolle foto’s in een ontspannen sfeer. Terwijl jullie samen, met familie en vrienden, genieten van jullie trouwdag, zorg ik voor de herinneringen.

KOSTEN BRUIDSFOTOGRAAF IN CHAAM

Een goede bruidsfotograaf hoeft niet duur te zijn. Trouwen kost veel geld en je kan je budget maar een keer uitgeven. Een echte bruidsfotograaf kost aanzienlijk meer dan een vriend of familielid. Maar een goede fotograaf brengt veel ervaring mee, en investeert veel in opleiding en apparatuur. Daarnaast is hij voorzien van reserve apparatuur, en moet  hij bij ziekte een vervanger regelen.  M.a.w. een echte fotograaf is zijn geld meer dan waard en je bruiloft kun je tenslotte moeilijk overdoen. Graag breng ik een vrijblijvende offerte uit. Hier wat richtprijzen.

WAAROM FOTOGRAFIE VINCENT JANSEN

Er zijn zoveel bruidsfotografen in Chaam m.a.w. “De keuze is reuze”. 

5 belangrijke redenen de keuze te maken voor VJ Fotografie

Meer dan 25 jaar en hééél veel bruiloften ervaring
Hierdoor heb ik zeer veel ervaring op verschillende trouwlocaties en met werken onder wisselende omstandigheden. Tevens weet ik goed de weg in Chaam en omgeving en weet ik veel fotogenieke plekjes.

 1. Duidelijkheid dankzij een all in prijs
  Na een vrijblijvend gesprek breng ik een offerte uit waar alle kosten inzitten. Moet ik tussentijds een keer langs komen of hebben jullie vragen het zit allemaal bij de prijs in. Alleen het trouwalbum is afhankelijk van wat jullie voor album kiezen kiezen.
 2. Samenwerking met vaste videograaf
  Ik werk vaak samen met een vaste videograaf. We lopen elkaar niet voor de voeten, en de kwaliteit is perfect.
 3. Veel extra’s
  Ik vind het heel leuk om jullie trouwreportage te mogen maken. En doe dit met veel plezier. Daarom wat extraatjes voor jullie. De leukste foto van jullie dag (30x40cm) t.w.v. € 50,-. Alle foto’s bewerkt op DVD in hoge resolutie. Een korte diashow/film met alle hoogtepunten van de dag met muziek naar keuze. Hierdoor kun je je dag overal overnieuw beleven. Ook leuk als cadeau voor je ouders.
 4. Snelle levering
  Wij leveren de trouwreportage af binnen 4 tot 6 weken. Soms zelfs al eerder.
 5. Heel scherp geprijsd
  Een bruidsreportage voor elke beurs en het trouwalbum gemiddeld 50% goedkoper dan bij anderen.

Overtuigd?

Nee, bekijk dan hier de vele leuke en positieve recensies!
Ja, maak snel een afspraak voor een vrijblijvend eerste kennismakingsgesprek met offerte.