Bruidsfotograaf Breda

Bruidsfotograaf inhuren in Breda

Willen jullie een bruidsfotograaf inhuren in Breda om jullie trouwdag zo mooi mogelijk vast te kunnen leggen? Bij Fotografie Vincent Jansen bent u hiervoor aan het juiste adres! Foto’s zijn heel belangrijk op jullie bruiloft. Ze zullen jullie namelijk altijd weer laten herinneren aan een fantastische dag. Ik leg jullie bruiloft perfect en spontaan vast in de mooiste trouwfoto’s, die jullie vervolgens in een trouwalbum kunnen laten afdrukken. Hierdoor kun je de herinneringen van jullie trouwdag later ook met kinderen en kleinkinderen delen. Hopelijk zeggen jullie vrienden en familieleden nu al: “wow, wat een mooie bruidsreportage”! Voor professionele bruidsfotografie kun je mij inhuren als bruidsfotograaf in Breda.

De mooiste trouwfotografie

Het is een eer voor mij om jullie bruiloft in Breda te mogen vastleggen. Als het goed is, trouw je maar één keer. Jullie trouwdag is de dag van jullie leven en zal aan jullie voorbij vliegen voordat je er erg in hebt. Daarom leg ik jullie speciale dag graag voor jullie vast, zodat jullie je trouwdag steeds weer opnieuw kunnen beleven. Als bruidsfotograaf maak ik graag spontane foto’s. Ik leg zowel emotionele momenten als prachtige details vast. Trouwfotografie levert de meest prachtige beelden op. Terwijl jullie genieten van jullie bruiloft met vrienden, kennissen en familie, zorg ik voor de herinneringen.

MIJN WERKWIJZE

Aanzoek

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd!

Afspraak

Ben ik nog beschikbaar op jullie trouwdag?

Kennismakingsgesprek

Na een kennismaking gaan jullie akkoord of niet.

Puntjes op de I

Jullie kunnen mij benaderen voor alle soort vragen.

Bruiloft

Eindelijk jullie trouwdag!

Aflevering van het album

Na enkele weken komt het album naar jullie toe.

Wat kost een bruidsfotograaf in Breda?

Een bruiloft kost hoe dan ook veel geld. Wanneer je een bruidsfotograaf inhuurt, kost je dit aanzienlijk meer dan wanneer je een vriend of familie vraagt om foto’s te maken. Maar een goede trouwfotograaf heeft veel meer ervaring, investeert veel in opleiding en apparatuur en heeft altijd reserve apparatuur bij zich. Daarnaast zorgt een professionele fotograaf altijd voor een vervanger bij ziekte. Je bent door het inhuren van een trouwfotograaf dus verzekerd van kwaliteit. Dit is het geld meer dan waard. Daarbij hoeft een goede bruidsfotograaf zeker niet duur te zijn. Willen jullie meer weten over de kosten van bruidsfotografie? Je kunt een vrijblijvende offerte bij mij aanvragen.

trouwfotograaf

Voordelen bruidsfotografie van Fotografie Vincent Jansen

Huur mij in als bruidsfotograaf in Breda en ik zorg voor de mooiste bruidsfotografie. De voordelen van Fotografie Vincent Jansen zijn:

 • Persoonlijke aanpak
 • Scherpe all-in prijs
 • Snelle levering
 • Meer dan 25 jaar ervaring

Neem contact op voor trouwfotografie

Kiezen jullie ervoor om mij in te zetten als bruidsfotograaf om jullie bruiloft in Breda vast te leggen? Neem dan contact met mij op voor het inplannen van een kennismakingsgesprek of het aanvragen van een vrijblijvende offerte. Je kunt contact met mij opnemen door het contactformulier op de website in te vullen, door een mail te sturen naar info@vjfotografie.nl of door mij te bellen op 06-53609383. Neem ook bij vragen gerust contact op.

FOTOALBUM

 • bruidsfotografie
 • bruidsfotografie
 • bruidsfotografie
 • bruidsfotografie
 • bruidsfotografie
 • bruidsfotografie
 • bruidsfotografie
 • bruidsfotografie