Albums

 

Jullie trouwdag met liefde in beeld gebracht

In een modern en stijlvol opgemaakt trouwalbum breng  ik jullie trouwdag opnieuw tot leven. Bij het opnieuw doorkijken van het album beleef je de mooiste dag van je leven elke keer opnieuw. Zo kijk je ook jaren later nog steeds terug op een fantastische dag.

Je kunt bij mij kiezen uit veel soorten albums: Van een standaard bruidsalbum van € 349,- tot een superluxe versie van € 600,-

Het trouwalbum dat ik bij een bruidsreportage lever wordt digitaal samengesteld en ontworpen op de computer en daarna per pagina belicht, geprint en ingebonden. Deze standaard albums zijn van topkwaliteit, gedrukt op professioneel fotopapier, en zo ingebonden dat de bladen helemaal open vallen, zodat een foto ook over twee pagina’s kan worden afgedrukt, waardoor ook grote foto’s goed tot hun recht komen. De duurdere albums maken vaak gebruik van een losbladig systeem. Bekijk hier het voorbeeld album

Hier onder ziet u het verschil tussen een gedrukt (met alle puntjes) en een echt belicht album. Standaard lever ik altijd een belicht album voor een superieure scherpte en kleurweergave.

Albums kunnen worden geleverd in allerlei uitvoeringen, met keuze uit een heleboel verschillende omslagen, van leer tot metaal, of met een foto voorop.

Links: foto afgedrukt op gewoon papier. Fletse kleuren en zichtbare rasters.
Rechts: Een afdruk op fotopapier. Heldere, sprankelende kleuren en haarscherpe kwaliteit zonder rasters.