Trouwalbums

Jullie trouwdag met liefde in beeld gebracht

In een modern en stijlvol opgemaakt trouwalbum breng ik jullie trouwdag opnieuw tot leven. Bij het opnieuw doorkijken van het album beleef je de mooiste dag van je leven elke keer opnieuw. Zo kijk je ook jaren later nog steeds terug op een fantastische dag. Je kunt bij mij kiezen uit veel soorten albums: Van een standaard bruidsalbum van € 349,- tot een superluxe versie van € 600,-

Professionele trouwalbums van jullie prachtige dag

Het trouwalbum dat ik bij een bruidsreportage lever wordt digitaal samengesteld en ontworpen op de computer en daarna per pagina belicht, geprint en ingebonden. Deze standaard albums zijn van topkwaliteit, gedrukt op professioneel fotopapier, en zo ingebonden dat de bladen helemaal open vallen, zodat een foto ook over twee pagina’s kan worden afgedrukt, waardoor ook grote foto’s goed tot hun recht komen. De duurdere albums maken vaak gebruik van een losbladig systeem. Bekijk hier het voorbeeld album.

Fotoalbums van Vincent Jansen Fotografie

Albums kunnen worden geleverd in allerlei uitvoeringen, met keuze uit een heleboel verschillende omslagen, van leer tot metaal, of met een foto voorop. Hieronder ziet u het verschil tussen een gedrukt (met alle puntjes) en een echt belicht album. Standaard lever ik altijd een belicht album voor een superieure scherpte en kleurweergave.
Links: foto afgedrukt op gewoon papier. Fletse kleuren en zichtbare rasters.
Rechts: Een afdruk op fotopapier. Heldere, sprankelende kleuren en haarscherpe kwaliteit zonder rasters.

fotoalbum_fotopapier_drukwerk

Kom in contact voor een trouwalbum

Willen jullie mij inzetten om jullie trouwdag vast te leggen en hier een prachtig album van te maken? Neem contact op door te bellen naar 06-53609383, te mailen naar info@vjfotografie.nl of door het contactformulier op de website in te vullen om een afspraak te maken voor bruidsfotografie.

FOTOALBUM