Even voorstellen

Prettig kennis te maken.

In 1980 kocht ik mijn eerst camera. Een Praktica. Wie is er niet groot mee geworden. Een aantal jaren later heb ik van hobby mijn beroep gemaakt. Ik heb de Fotovakschool afgerond en ben in een fotozaak gaan werken. Al 20 jaar werk ik als fotograaf en heb inmiddels al ontelbare bruidsparen blij gemaakt met een mooie reportage, en vaak ook een album.

Specialist in bruids- en portretfotografie

Hoe mooi is het dan om het fotoalbum uit de kast te kunnen pakken en weer helemaal terug te kunnen gaan naar dat ene moment. Op dat soort momenten besef ik hoe belangrijk en dierbaar een foto is. Door één druk op de knop kun je even in de tijdmachine stappen en terug gaan, naar die avond, dat moment waar je al zolang naar uit had gekeken en binnen no time voorbij leek te gaan. Die momenten gun ik iedereen. Of het gaat om de mooiste dag of die ene gezins- of familiefoto. Ik vind het zo waardevol om dit voor iemand te kunnen doen. Daarom focus ik mij graag op persoonlijk bruidsfotografie en unieke portretfotografie.

Vincent-jansen

Vincent Jansen Fotografie

Naast fotograaf ben ik ook een erg groot natuurliefhebber, en vind ik het erg leuk me met allerlei bijzondere vormen van fotografie bezig te houden zoals high speed fotografie, en werk ik ook nog regelmatig in zwart/wit. De muren in onze woning worden dan ook regelmatig voorzien van nieuwe foto’s. die ik het liefst goed groot afdruk op plexiglas.

Verder ben ik lid van een fotoclub in Gilze.

Onderstaand is een greep uit mijn werk te zien. Op deze natuurfoto’s ben ik het trots. Deze foto zijn ook te koop in verschillende formaten zoals foto, tuinposter of op plexiglas. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie.

FOTOALBUM NATUURFOTOGRAFIE