Portretfotografie

 

Als men een portret wil laten maken denkt hierbij meestal aan opnames gemaakt in een studio. Je hebt hier alles bij de hand. Toch biedt een opname locatie buiten voor veel vormen van portret fotografie de meest ideale opname situatie. Denkt u maar eens aan groeps- of familiefoto’s, maar ook communiefoto’s gemaakt in de vertrouwde eigen omgeving of in het park zijn meestal veel spontaner en veel meer relaxed dan in een studio.

Zowel in de studio als op lokatie kunnen wij u van dienst zijn. Alle opnamen zijn voor zover niet in de vrije natuur, in onze eigen studio gemaakt. De studio is alleen geschikt voor opnamen van maximaal 2 personen.  

Prijzen portretfotografie

Studio:                  € 35,–
Op lokatie:           € 50,–
Groepen:              Op aanvraag
Reiskosten:          boven 5 km.  20 ct/km.

Wil men alle foto’s op DVD en zelf de afdrukken verzorgen dan kost een DVD € 30,-. Bestellen kan ook via het bestel gedeelte van onze website waar u alle opnamen (wachtwoord beveiligd) kunt inzien, en rechtstreeks kunt bestellen.

Mogelijkheden:

Foto’s: 10×15 cm tot 70×100 cm (mat & glans)
Foto’s op canvas, dibond of acryl  (in vele maten), tuinposters, mokken, puzzels, t-shirts etc.

Voor prijzen en maten kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen.

Studiomogelijkheden

Ik beschik over uitgebreide studioapparatuur voor het maken van portretopnames. In mijn studio kan ik echter max. 2 personen fotograferen (e.e.a. afhankelijk van hoe men op de foto wil). Ik kom echter graag naar u toe met mijn mobiele studio  met verschillende achtergronden. Kinderen voelen zich in hun vertrouwde omgeving vaak ook veel meer op hun gemak.

Groepsfoto’s


Het fotograferen van grotere gezelschappen zoals muziek- en sportgroepen maar ook familieportretten worden uitsluitend op lokatie gemaakt. Ik beschik over een mobiele studio met achtergronden, en kom graag naar u toe.  

– Makkelijker en mooier te verlichten.
– Alleen de fotograaf hoeft maar te reizen.
– Meer mogelijkheden voor opstellingen en mooiere entourage naar keuze.

Pasfoto’s

Gespecialiseerd in officiële pasfoto’s met garantie (alleen op afspraak)

De Nederlandse staat stelt steeds hogere eisen aan pasfoto’s voor officiële documenten zoals paspoort en rijbewijs. Dus doe ik dat ook!

De pasfoto’s die ik maak voldoen aan alle wettelijke eisen, want ik volg alle officiële instructies van de overheid (bekijk hier de pasfotomatrix 2007). Het komt voor dat pasfoto’s afgekeurd worden door instanties. In het zeldzame geval dat de foto’s worden afgekeurd, maak ik natuurlijk gratis nieuwe.

Ook pasfoto’s voor buitenlandse documenten

Ook kan ik pasfoto’s verzorgen voor buitenlandse documenten. Elk land stelt namelijk specifieke eisen aan paspoortfoto’s. Ik ben hier volledig van op de hoogte en verzorg graag pasfoto’s voor bijvoorbeeld Amerikaanse, Indiase en Turkse paspoorten.

Pasfoto’s maken op locatie

Bent u fysiek niet in staat om langs te komen? Dan kom ik graag bij u aan huis. Ook kan ik natuurlijk ziekenhuizen of verzorgingstehuizen bezoeken. Ik neem dan mijn apparatuur mee, zodat ik op elke locatie een mooie pasfoto kan maken die aan de officiële richtlijnen voldoet.

Pasfoto’s voor een grote groep mensen (bv personeel)

Bent u op zoek naar een fotograaf om van een grote groep mensen individuele pasfoto’s te maken? Mooie, grappige, originele of officiële. Ook dat is geen probleem. Ik kom graag langs bij bedrijven, scholen, sportscholen etc.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.