Bruidsfotografie

Bruidsfotografie

Aanzoek

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Dat is tevens het begin van een hoop geregel. Waar gaan we trouwen? Op welke dag? Er moeten een jurk, pak en ringen uitgezocht worden. Eerst wordt de gemeente en het feestadres vastgelegd. Daarna ga je op zoek naar een fotograaf. Lijkt het jullie fijn als ik jullie trouwdag vastleg, en zouden jullie wel een kennismaking willen plannen? Neem dan gerust contact op, dan kan ik jullie gelijk vertellen of ik die datum nog beschikbaar ben.

Ik ben nog beschikbaar op jullie trouwdag? Dan kunnen we een afspraak maken voor een kennismaking. Ik kom daarvoor graag naar jullie toe, maar het mag ook bij mij thuis. Tijdens het gesprek spreken we jullie dag en wensen door, en laat ik meer van mijn werk zien. Ik ben er dan natuurlijk ook voor al jullie vragen.

Kennismakingsgesprek

Nadat we elkaar hebben gesproken zijn jullie veel wijzer. Veel bruidsparen beslissen die avond gelijk dat ik hun trouwfotograaf wordt en ondertekenen de offerte. Andere bruidsparen nemen een korte bedenktijd. ( Wie binnen 14 dagen beslist profiteert van een korting van € 50.- ). De offerte wordt ondertekend, de aanbetaling gedaan en dan is de datum definitief voor jullie vastgelegd.

Tussen het moment dat jullie mij als jullie trouwfotograaf hebben gekozen en de bruiloft mogen jullie me altijd benaderen voor vragen, tips, advies betreffende de planning, of om veranderingen door te geven. Ongeveer 2 weken voor de bruiloft neem ik altijd nog even contact met jullie op om te vragen of er nog iets verandert is.

Bruiloft

Eindelijk jullie trouwdag! Ik ben ruim op tijd aanwezig om rustig mijn apparatuur in orde te brengen, en kennis te maken met de aanwezige mensen. Natuurlijk begin ik ook gelijk met het maken van de eerste foto’s. Ik volg jullie verder de hele dag, veelal onopvallend op de achtergrond, maar wanneer nodig ook sturend. Ook als het anders mocht gaan dan gepland, geen probleem!

Aflevering van het album

Na jullie trouwdag begint voor mij het echte werk. Het uitzoeken, bewerken en selecteren van vele honderden foto’s. Hebben jullie ook gekozen voor een trouwalbum, dan kom ik na enkele weken met de digitale preview naar jullie toe. Jullie kunnen evt. nog wijzigingen aanbrengen en na jullie goedkeuring wordt het album besteld. Als het album klaar is maak ik met jullie een afspraak om het album bij jullie af te leveren.