Prijzen reportages

Prijzen bruidsfotografie

Graag maak ik voor jullie een offerte op maat, afgestemd op wat jullie gefotografeerd willen hebben, en de tijd die we daar voor nodig hebben. Jullie kunnen er zelf voor kiezen vanaf wanneer ik foto’s maak. Zo kan ik erbij zijn vanaf het moment dat de bruid wordt opgemaakt, op de locatie in het stadhuis of kerk of tijdens het feest. Graag bespreek ik dit met jullie. Willen jullie uiteindelijk een album of DVD van jullie trouwdag? Dat kan zeker, lees hier meer over.

Richtprijzen bruidsfotografie

Ter indicatie: een standaardreportage vanaf ophalen/aankleden van de bruid tot aankomst op het feestadres komt op € 995,-. Wil je dat de fotograaf blijft tot na de openingsdans dan komt de prijs op € 1195.- Het alleen fotograferen van de ceremonie op het gemeentehuis met wat familiefoto’s kost € 295.-. Let op : Dit zijn richtprijzen voor bruidsfotografie, en vallen eventueel lager uit.

Hiervoor krijg je:

  • Alle foto’s bewerkt op DVD in hoofste resolutie
  • Reportage tevens als diaserie op DVD/USB
  • Zwart/wit en bruintoon en andere bewerkingen zonder meerprijs

 

Een stijlvol fotoalbum van jullie dag behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheid, prijzen zijn afhankelijk van jullie wensen. (prijzen vanaf € 350,-). Voor korte reportages (bv. alleen ceremonie), of alleen foto’s op lokatie kunt u bij mij al terecht vanaf € 295.-,-

FOTOALBUM

bedankjes

Verder help ik u graag met:

  • Bedankkaartjes met foto (dezelfde dag klaar)
  • Fotoboekjes voor de ouders of grootouders
  • Receptie passe -partouts
  • Fotografie van receptie en eventueel de feestavond
  • Gemakkelijk bestellen van foto’s via de website

Voor bovenstaande mogelijkheden doe ik altijd eerst een offerte.

Maak een afspraak voor een offerte

Willen jullie mij inzetten om jullie trouwdag vast te leggen? Neem contact op door te bellen naar 06-53609383, te mailen naar info@vjfotografie.nl of door het contactformulier op de website in te vullen om een afspraak te maken voor bruidsfotografie.