Bruidsfotograaf Dongen

Bruidsfotograaf in Dongen voor prachtige trouwfoto's

Voor de meest prachtige trouwfoto’s kun je het beste een professionele bruidsfotograaf inhuren in Dongen. Jullie trouwfoto’s zijn namelijk heel erg belangrijk. Ze blijven je herinneren aan jullie fantastische bruiloft. Vooral wanneer je ze in een fotoboek laat afdrukken. Deel jullie trouwfoto’s met vrienden, familieleden of kennissen en later met jullie kinderen en kleinkinderen. Hopelijk hoor je van iedereen: “wow, wat een mooie bruidsreportage”! Voor perfecte en spontane trouwfoto’s ben je bij Fotografie Vincent Jansen aan het juiste adres. Ik leg graag jullie trouwdag vast met bruidsfotografie van kwaliteit. Schakel mij in als bruidsfotograaf in Dongen door te bellen naar 06-53609383.

Spontane, stijlvolle bruidsfotografie

Als het goed is, houd je maar één keer in het leven een bruiloft. Daarom is deze dag extra speciaal en vliegt de tijd voorbij. Ik leg graag jullie trouwdag voor jullie vast, zodat jullie de bruiloft steeds weer opnieuw kunnen beleven. Als bruidsfotograaf houd ik van spontane, stijlvolle trouwfotografie. Ik maak foto’s van emotionele momenten tot prachtige details. Dit levert unieke beelden op. Terwijl jullie samen genieten van jullie bruiloft in Dongen, zorg ik voor het vastleggen van de herinneringen.

MIJN WERKWIJZE

Aanzoek

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd!

Afspraak

Ben ik nog beschikbaar op jullie trouwdag?

Kennismakingsgesprek

Na een kennismaking gaan jullie akkoord of niet.

Puntjes op de I

Jullie kunnen mij benaderen voor alle soort vragen.

Bruiloft

Eindelijk jullie trouwdag!

Aflevering van het album

Na enkele weken komt het album naar jullie toe.

Kosten professionele bruidsfotograaf in Dongen

Een bruiloft kost veel geld. Je kunt er voor kiezen om een vriend of familielid te vragen foto’s van jullie trouwdag in Dongen te maken om geld te besparen, maar dat gaat wellicht ten koste van de kwaliteit van de trouwfoto’s. Een professionele trouwfotograaf heeft namelijk veel meer ervaring en betere apparatuur. Daarnaast zorgt een bruidsfotograaf voor reserve apparatuur en ben je verzekerd van een goede vervanger bij ziekte. Het is het geld dus meer dan waard om een professionele bruidsfotograaf in te huren om jullie bruiloft vast te leggen. Om een beter beeld te krijgen van de kosten, kun je bij mij een vrijblijvende offerte aanvragen.

trouwfotograaf

Waarom trouwfotografie van Vincent Jansen?

Huren jullie mij in als bruidsfotograaf op jullie trouwdag in Dongen? Dan profiteer je niet alleen van de mooiste bruidsfotografie, maar ook van:

 • Meer dan 25 jaar ervaring
 • Scherpe all-in prijs
 • Snelle levering
 • Persoonlijke aanpak

Neem contact op met jullie bruidsfotograaf

Ik zou het geweldig vinden om als bruidsfotograaf aanwezig te mogen zijn bij jullie trouwdag in Dongen. Voor het inplannen van een kennismakingsgesprek of het aanvragen van een vrijblijvende offerte kun je contact met mij opnemen. Dit kan telefonisch door te bellen naar 06-53609383, per mail door een bericht te sturen via info@vjfotografie.nl of door het contactformulier op de website in te vullen. Neem ook bij vragen of voor meer informatie gerust contact op.

FOTOALBUM

 • bruidsfotografie
 • bruidsfotografie
 • bruidsfotografie
 • bruidsfotografie
 • bruidsfotografie
 • bruidsfotografie
 • bruidsfotografie
 • bruidsfotografie