Bruidsfotograaf Rijen

Fotograaf voor een spontane eigentijdse rapportage

Foto’s zijn heel belangrijk op jullie trouwdag. Laat je trouwfoto’s daarom perfect en spontaan vastleggen door een professionele bruidsfotograaf. Deze mooie foto’s in jullie trouwalbum zullen een herinnering zijn aan een fantastische dag. De herinneringen van jullie bruiloft kunnen jullie later delen met jullie kinderen en kleinkinderen. En hopelijk hoor je nu al van jullie vrienden en kennissen “wow, wat een mooie bruidsreportage”!

Bruidsfotograaf in Rijen

Ik zou het geweldig vinden om jullie bruiloft te mogen vastleggen. Je bruiloft is de dag van je leven en dat doe je als het goed is maar een keer. Omdat jullie speciale dag voorbij is voordat je er erg in hebt, leg ik hem graag voor jullie vast in prachtige beelden. Dankzij mijn foto’s beleven jullie je trouwdag steeds weer opnieuw en worden zowel emotionele momenten als prachtige details vastgelegd. Als fotograaf maak ik graag spontane en ongedwongen stijlvolle foto’s in een ontspannen sfeer. Terwijl jullie samen, met familie en vrienden, genieten van jullie trouwdag, zorg ik voor de herinneringen.

MIJN WERKWIJZE

Aanzoek

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd!

Afspraak

Ben ik nog beschikbaar op jullie trouwdag?

Kennismakingsgesprek

Na een kennismaking gaan jullie akkoord of niet.

Puntjes op de I

Jullie kunnen mij benaderen voor alle soort vragen.

Bruiloft

Eindelijk jullie trouwdag!

Aflevering van het album

Na enkele weken komt het album naar jullie toe.

Kosten bruidsfotografie in Rijen

Een goede bruidsfotograaf hoeft niet duur te zijn. Trouwen kost veel geld en je kan je budget maar een keer uitgeven. Een echte bruidsfotograaf kost aanzienlijk meer dan een vriend of familielid. Maar een goede fotograaf brengt veel ervaring mee, en investeert veel in opleiding en apparatuur. Daarnaast is hij voorzien van reserve apparatuur, en moet hij bij ziekte een vervanger regelen. M.a.w. een echte fotograaf is zijn geld meer dan waard en je bruiloft kun je tenslotte moeilijk overdoen. Graag breng ik een vrijblijvende offerte uit. Hier wat richtprijzen.

Bruidsfotografie

5 belangrijke redenen de keuze te maken voor VJ Fotografie

Er zijn zoveel bruidsfotografen in Rijen m.a.w. “De keuze is reuze”.

 • Meer dan 25 jaar en hééél veel bruiloften ervaring.
  Hierdoor heb ik zeer veel ervaring op verschillende trouwlocaties en met werken onder wisselende omstandigheden. Tevens weet ik goed de weg in Rijen en omgeving en weet ik veel fotogenieke plekjes.
 • Duidelijkheid dankzij een all in prijs.
  Na een vrijblijvend gesprek breng ik een offerte uit waar alle kosten inzitten. Moet ik tussentijds een keer langs komen of hebben jullie vragen het zit allemaal bij de prijs in. Alleen het trouwalbum is afhankelijk van wat jullie voor album kiezen kiezen.
 • Samenwerking met vaste videograaf.
  Ik werk vaak samen met een vaste videograaf. We lopen elkaar niet voor de voeten, en de kwaliteit is perfect.
 • Veel extra’s.
  Ik vind het heel leuk om jullie trouwreportage te mogen maken. En doe dit met veel plezier. Daarom wat extraatjes voor jullie. De leukste foto van jullie dag (30x40cm) t.w.v. € 50,-. Alle foto’s bewerkt op DVD in hoge resolutie. Een korte diashow/film met alle hoogtepunten van de dag met muziek naar keuze. Hierdoor kun je je dag overal overnieuw beleven. Ook leuk als cadeau voor je ouders.
 • Snelle levering.
  Wij leveren de trouwreportage af binnen 4 tot 6 weken. Soms zelfs al eerder.
 • Heel scherp geprijsd.
  Een bruidsreportage voor elke beurs en het trouwalbum gemiddeld 50% goedkoper dan bij anderen.

Schakel mij in als bruidsfotograaf

Ik zou het geweldig vinden om als bruidsfotograaf aanwezig te mogen zijn bij jullie bruiloft in Tilburg. Voor een kennismakingsgesprek of vrijblijvende offerte kun je contact met mij opnemen. Vul het contactformulier op de website in, stuur een mail via info@vjfotografie.nl of bel naar 0653609383. Ook bij vragen kun je gerust contact opnemen.

FOTOALBUM

 • bruidsfotografie
 • bruidsfotografie
 • bruidsfotografie
 • bruidsfotografie
 • bruidsfotografie
 • bruidsfotografie
 • bruidsfotografie
 • bruidsfotografie