Reviews

Totaal aantal reviews: 12

 • Wil je een fotograaf waarbij je jezelf kunt zijn! En je echt op je gemak voelt ende op de kleine dingen van details let! Stop dan met zoeken en bel Vincent van VJ fotografie!!! Echt een aanrader!!! Zo blij me het eindresultaat zulke mooie foto’s!!! Nogmaals super dankjewel!!! Liefs Bas en Danoescha Stoop

 • Wij zijn 17-09-21 getrouwd en hebben vanaf de eerste dag dat we Vincent belde al gelachen met deze man . na een bezoekje bij ons thuis en zijn werk gezien te hebben waren wij eigenlijk klaar met zoeken. wij wilde Vincent . het contact tussendoor is super geweest en we hebben gezegd doe jij maar je ding wij volgen wel . en dat is maar goed ook. gister ons fantastische trouw album mogen ontvangen en een USB met alle foto’s erop. wij zijn zeer tevreden in het werk wat die geleverd heeft en het boek wat die gemaakt heb voor ons . dus als er mensen houden van gewoon een normale man met humor en verstand bel Vincent

 • Van uitstel komt geen afstel. 2 jaar geleden al voor Vincent gekozen na een fijn gesprek. Afgelopen september was het dan eindelijk zo ver. Eigenlijk Vincent de hele dag niet gezien en toch heeft hij alle mooie plaatjes vast weten te leggen. Foto’s zijn een prachtige herinnering!

 • Vincent heeft van ons huwelijk een hele mooie fotoreportage gemaakt. We hebben hem ervaren als een fijne fotograaf die meedenkt en zich zeer hulpvaardig opstelt. En hij heeft een prachtig en creatief fotoalbum voor ons gemaakt waar we met veel plezier in kijken.

 • Vincent heeft onze trouwdag onvergetelijk gemaakt met zijn prachtige foto’s. Zijn flexibele houding, zijn humor, en zijn onvermoeibare inzet. De foto’s en het album zijn prachtig geworden. En we zijn er dan ook erg blij mee. Vincent is niks te gek, je kan alles met hem bespreken, en hij denkt graag mee. Ook stelt hij je erg op je gemak. Wij kunnen Vincent dan óók zeker voor iedereen aanbevelen. En zijn trots op het eindresultaat. Vriendelijke groet, Petra en Frits.

 • Wij zijn erg tevreden over de bruidsfotos bijzonder mooie map. Vriendelijke fotograaf. Betrouwbaar echt een aanrader.

 • heel erg bedankt voor de mooie foto’s en het meedenken ook de afspraken worden goed nagekomen. Ze zijn goed voorbereid en je kan 100% van uitgaan dat je trouwfoto’s slagen op die grote dag. je ziet ons zeker weer terug als wij een fotograaf nodig hebben Vincent en Ria heel erg bedankt!

 • Met heel veel dank aan Vincent hebben we een supermooi album met hele gave foto’s van onze bruiloft! Vincent wist ons heel goed op ons gemak te stellen en had leuke originele ideeën. Niks staatsieportretten of ongemakkelijke poses, maar hele leuke foto’s die echt bij ons passen! Ook verliep de communicatie voor, tijdens en na de bruiloft heel soepel. Absoluut een aanrader!

 • Hele mooie foto’s van de mooiste dag van ons leven. Fijne kennismaking gehad zonder gedoe of gedwing. Fijne communicatie tussen door. Prachtige foto’s van onze bruiloft!

 • Wij zijn erg blij met onze foto’s van onze bruiloft! Mooie spontane foto’s. Fijn contact en met goed overleg met Vincent. Een echte aanrader!

 • Wat een fantastische reportage en album heb je gemaakt van onze bruiloft. Super communicatie ook. Een echte aanrader. En niet te vergeten helemaal niet duur vergeleken met de andere offertes die we kregen. Trouwen kost bij Vincent geen klauwen (met geld).

Laat een review achter

U e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*
*
*