De nieuwste trends in bruidsfotografie

Trouwfoto’s zijn tijdloos, maar toch zijn er ieder jaar weer nieuwe trends op het gebied van bruidsfotografie. De meeste bruidsparen vinden het belangrijk dat alle mooie momenten worden vastgelegd. Van het aanzoek tot het avondfeest en alles wat daartussen zit. Meestal wordt er een professionele fotograaf ingeschakeld voor de bruiloft. Zij hebben verstand van camera’s, het licht e.d. en kunnen daarom ook de mooiste foto’s maken. Natuurlijk hangt hier wel een prijskaartje aan. Voor het avondfeest zijn er tegenwoordig andere mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan het huren van een photobooth waar iedereen de tofste foto’s mee kan maken. Zo hebben je gasten meteen een blijvende herinnering aan jullie grote dag.

Fotografietrends en tips

Van leuke kiekjes van het aanzoek tot het huren van een photobooth of wat dacht je van een iPad-fotoalbum. Tegenwoordig is bruidsfotografie zoveel meer dan alleen een fotoreportage op de dag zelf. Laat je inspireren door de nieuwste trends in bruidsfotografie. Ook hebben wij een aantal handige tips voor je op een rijtje gezet.

Het huwelijksaanzoek vastleggen

Het huwelijksaanzoek is het allereerste bijzondere moment in de aanloop naar jullie bruiloft. Dit wil je natuurlijk vastgelegd hebben, maar niemand kan dit beter dan een professionele fotograaf. Het kost je misschien wat extra geld, maar je krijgt er de mooiste foto’s voor terug. Je verrast je geliefde hierbij niet alleen met een ring, maar ook met een fotograaf! De foto’s van het aanzoek kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden voor de ‘Save The Date’ kaart. Ben je veel met Social Media bezig en wil je je volgers laten weten wat er zich afspeelt in je leven? Dan maak je met een aantal professionele foto’s zeker indruk!

Niet een, maar twee fotografen!

Op de dag zelf wil je natuurlijk alle mooie momenten vastgelegd hebben. De bruidsfotograaf mag eigenlijk geen moment missen. De meeste fotografen komen alleen, maar met twee fotografen heb je zeker de garantie dat elk speciaal moment van jullie bruiloft wordt vereeuwigd. Of dat net die ene foto van de “kus” mooier is dan de andere. In de ochtend worden de eerste foto’s al geschoten wanneer jullie je afzonderlijk van elkaar klaarmaken voor de grote dag.

trouwfotografie

Regen op je trouwdag, wat nu?

Hebben jullie naar de weersvoorspellingen gekeken en belooft dit niet veel goeds? Geen nood! Er zijn tal van leuke en originele binnenlocaties waar jullie foto’s kunnen maken. Vaak beschikt de locatie waar de huwelijksvoltrekking plaatsvindt ook over diverse mooie ruimtes voor een fotoshoot. En anders misschien bij het restaurantje waar jullie allereerste etentje plaatsvond of misschien een openbare kerk waar jullie terecht kunnen. Soms kunnen tuincentra ook iets voor je betekenen.

bruiloftfotografie-regen

Huur een Photobooth!

Tegenwoordig is een photobooth onmisbaar op een bruiloft. Met een photobooth leg je namelijk de mooiste dag van je leven op een hilarische manier vast. Een photobooth zorgt voor beleving en je gasten kunnen de fotostrip als blijvende herinnering mee naar huis nemen. Photobooths zijn in allerlei varianten te huur. Kies er dus eentje die bij de stijl van jullie bruiloft past. Wil je weten wat de mogelijkheden van een photobooth zijn? Kijk eens rond op internet. Voor de prijs hoef je het niet te laten.

photobooth

iPad-fotoalbums

Ook fotografen moeten met de tijd mee gaan. Het iPad-fotoalbum is heel handig en modern. Deze neem je gemakkelijk mee naar iedereen die de trouwfoto’s van jullie bruiloft wilt zien. Op het tablet staat een speciaal voor de iPad gemaakt digitaal trouwalbum. De meeste fotografen leveren de trouwfoto’s digitaal en in een fotoalbum aan. Het is maar net waar je zelf voor kiest.